Werkwijze en methodieken

Aromatherapie

Ik begeleid kinderen bij het beter leren kennen van zichzelf, het reguleren en uiten van emoties, het ontdekken van hun talenten en kwaliteiten en daarmee het ontwikkelen van hun zelfvertrouwen.

Aromatherapie

en coaching

Aromatherapie, oftewel de inzet van zuivere essentiële oliën is een effectieve en natuurlijke manier ter ondersteuning van behandeling van vele ongemakken. 

Volwassenen en zeker kinderen zijn gebaat bij aromatherapie. Kinderen staan over het algemeen dichterbij hun gevoel en naarmate wij ouder worden, weten wij steeds beter te rationaliseren en verliezen we het echte contact met ons lijf.

Indien voor de aanwezige klachten geen aanwijsbare oorzaak gevonden kan worden in het reguliere medische circuit dan kan aromatherapie in combinatie met de coaching de oplossing zijn.

De geuren en de oliën hebben een heilzame werking in jouw lichaam en werken tevens op een dieper onbewust psychisch niveau door. De balans in jouw lichaam zal herstellen en je zult je beter voelen.

Essentiële

oliën

Spanningen of slapeloosheid zijn typische klachten waarbij aromatherapie een bewezen waarde heeft. Ik werk met de puur zuivere oliën van het merk Chi, waarvan ik een uitgebreid assortiment heb ter ondersteuning bij uiteenlopende klachten.

Bijvoorbeeld bij:

Chat openen
1
Hallo, ik ben Amanda. kan ik je helpen?