Zeg maar dag tegen je faalangst!

Kindercoaching en kindertherapie Senzies

Wat komt er

aan bod?

We gaan angst leren kennen en leren begrijpen. Want als je iets kent en er meer van begrijpt, dan weet je ook wat het met je doet of wat jij ermee kan doen! In haalbare en uitdagende stapjes gaan we steeds verder in het verminderen van jouw angst. Passende uitdagingen: daar zijn we naar op zoek! Buiten dat we veel oefenen, ga je ook tekenen, spelletjes doen en leer je ontspanningsoefeningen.

Deze training is gericht op het hebben van angst. Faalangst hebben is niet fijn, dus weg ermee! Zeg maar dag tegen faalangst.

Na de

training

Praktische

informatie

Kosten: € 275,-. Dit is inclusief een telefonische intake waarin de verwachtingen besproken worden, 5 intensieve individuele begeleidingssessies, een werkboek en tot slot een diploma.

Zeg maar dag tegen je faalangst!

Deze training is gericht op het hebben van angst. Faalangst hebben is niet fijn, dus weg ermee! Zeg maar dag tegen faalangst.

Zie mij zelfvertrouwen uitstralen!

Centraal staat het 5G schema waarbij het kind door middel van een Gebeurtenis-Gedachten-Gevoel-Gedrag-Gevolg inzichten aangereikt krijgt. Hiermee kan het kind zelf invloed uitoefenen op het opdoen van succeservaringen, waardoor het zelfbeeld en het zelfvertrouwen positief beïnvloed worden.

Probleem de baas!

De “Probleem de baas!”-training is een training die gebaseerd is op de ICARUS methodiek. Op speelse maar doeltreffende wijze worden problemen aangepakt waarmee jouw kind op persoonsniveau kampt. Bijvoorbeeld bij verlegenheid, onzekerheid, boosheid, angst etc.
Chat openen
1
Hallo, ik ben Amanda. kan ik je helpen?