Probleem de baas!

Kindercoaching en kindertherapie Senzies

Wat komt er

aan bod?

We gaan op speelse manier kennis maken met Probleem.

De rode draad in deze training: We geven Probleem een uiterlijk en Probleem is een zelfstandig persoon en geen onderdeel van wie jij bent.

Probleem is iemand die een beetje naar en vervelend kan doen en samen gaan we leren hoe we daarmee goed om kunnen gaan. Want Probleem kan dan misschien wel vervelend doen, maar er zit vaak wel een goede bedoeling achter! Wat wil Probleem nu eigenlijk? En hoe kunnen we meer vrienden worden met Probleem?

Dát gaan we uitvinden!

Na de

training

Praktische

informatie

Kosten: € 330,-. Dit is inclusief een telefonische intake waarin de verwachtingen besproken worden, 6 één op één-sessies met een werkboek en tot slot een diploma.

Aanvullende

informatie

Deze training wordt alleen individueel a aangeboden.

Zeg maar dag tegen je faalangst!

Deze training is gericht op het hebben van angst. Faalangst hebben is niet fijn, dus weg ermee! Zeg maar dag tegen faalangst.

Zie mij zelfvertrouwen uitstralen!

Centraal staat het 5G schema waarbij het kind door middel van een Gebeurtenis-Gedachten-Gevoel-Gedrag-Gevolg inzichten aangereikt krijgt. Hiermee kan het kind zelf invloed uitoefenen op het opdoen van succeservaringen, waardoor het zelfbeeld en het zelfvertrouwen positief beïnvloed worden.

Probleem de baas!

De “Probleem de baas!”-training is een training die gebaseerd is op de ICARUS methodiek. Op speelse maar doeltreffende wijze worden problemen aangepakt waarmee jouw kind op persoonsniveau kampt. Bijvoorbeeld bij verlegenheid, onzekerheid, boosheid, angst etc.
Chat openen
1
Hallo, ik ben Amanda. kan ik je helpen?