fbpx

Praktijk Senzies | Voor wie

Kinder- en jeugdtherapeut en gecertificeerd coach. Voor kinderen, tieners, (jong)volwassenen en ouders/verzorgers.

Kinderen en ouders

Opvoeden is een uitdaging. Als ouder/verzorger moet je geduldig en creatief zijn. Vaak lossen “problemen” zich vanzelf op maar er zijn ook situaties waarbij je als ouder hulp kan gebruiken. Dan kan het zinvol zijn om eens contact op te nemen met Praktijk Senzies.

Praktijk Senzies - Contact

Wat kan je verwachten?

Vanuit Praktijk Senzies bied ik complementaire zorg, die mogelijk (deels en in enkele gevallen geheel) vergoed wordt vanuit de aanvullende zorgverzekering. Sessies bij Praktijk Senzies worden dus niet vanuit de basisverzekering vergoed.

Praktijk Senzies - Contact

Meer weten?

Benieuwd of ik iets voor jou of jouw gezin kan betekenen? Bel op werkdagen tussen 9:00 en 17:30 uur vrijblijvend naar

06 53 99 30 17

Je kunt ook gebruik maken van het contactformulier. Ik neem dan z.s.m. contact met je op.

Praktijk Senzies - Contact

Contactformulier

Waarom kiezen voor Senzies?

Er is geen diagnose labeling nodig voor behandeling en er is dus geen doorverwijzing nodig vanuit de huisarts.

Ik ben niet gehouden aan vooraf bepaalde behandelminuten of een gemaximeerd aantal sessies: we bepalen samen hoe vaak en hoelang je in behandeling blijft.

Reguliere GGZ heeft over het algemeen een lange wachtlijst. Bij Praktijk Senzies kan op korte termijn een afspraak gepland worden.

Wij bepalen samen een doel en komen samen tot resultaat. Dat is voor mij het allerbelangrijkst in dit werk.

Tussentijdse terugkoppelingen per mail en telefonische contactmomenten zijn vanzelfsprekend en worden dus ook niet separaat gefactureerd.

Praktijk Senzies

Goed om te weten

Behandelingen bij Praktijk Senzies worden door vrijwel alle zorgverzekeraars (deels) vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering.

Voor zorgaanbieders is een AGB-code erg belangrijk. Het is de code die nodig is om bij zorgverzekeraars te declareren. Vraag bij jouw zorgverzekeraar daarom altijd na voor welke vergoedingen je in aanmerking komt. De AGB-codes vind je onderaan deze pagina.

Je kunt rechtstreeks contact opnemen voor een kennismaking en intake. Doorverwijzing is niet nodig.

Ik ben niet gehouden aan een bepaalde behandeltijd of een maximaal aantal sessies. We spreken samen af hoe vaak en hoe lang je in behandeling bent.