Hooggevoeligheid en etherische olie

Kindercoaching en kindertherapie Senzies

In mijn praktijk werk ik graag met etherische olie.
Etherische olie staat bekend om een heilzame werking, zowel lichamelijk als geestelijk. Op het immuunsysteem en de gemoedstoestand kan etherische olie een positieve invloed hebben.

Een bekende toepassing van etherische olie is aromatherapie. Dit is een complementaire therapie waarbij fysieke en mentale aandoeningen als luchtweginfecties, spierpijn, stress of depressie verlicht worden met behulp van etherische oliën. Dit gebeurt onder andere door het gebruik van wrijfolie, massage en inhalatie.

Volwassenen en zeker prikkelgevoelige kinderen zijn gebaat bij aromatherapie. Met name kinderen staan over het algemeen dichterbij hun gevoel en naarmate wij ouder worden, weten wij steeds beter te rationaliseren en verliezen we het echte contact met ons lijf. Spanningen of slapeloosheid zijn typische klachten waarbij aromatherapie een bewezen waarde heeft.

Ik werk met de puur zuivere oliën van het merk Chi Natural Life, waarvan ik een uitgebreid assortiment heb ter ondersteuning bij uiteenlopende klachten. Bijvoorbeeld bij:

  • zwaarmoedigheid
  • slecht slapen
  • buikpijn
  • obstipatie
  • prikkelbaar zijn
  • hoofdpijn

Neem gerust contact met mij op voor meer informatie.

PS: “Ga lekker zélf in je kracht staan!”

By(e) Amanda – Praktijk Senzies

Tot snel bij Senzies!

By(e) Amanda

Ook interessant

Amanda Dongelmans

Mijn naam is Amanda Dongelmans (1973). Ik ben getrouwd en moeder van een inmiddels 12 jarige dochter. Als kinder- en jeugdtherapeut bied ik individuele begeleiding aan kinderen en ouders/verzorgers.

Chat openen
1
Hallo, ik ben Amanda. kan ik je helpen?