Coaching en voedingsadvies ineen!

Kindercoaching en kindertherapie Senzies

Maak jij je zorgen om jouw kind? Somber, prikkelbaar, lusteloos of juist tegenovergesteld en hyperactief? Of zit je zelf als ouder niet lekker in je vel en kan je wel een boost gebruiken? Neem dan nu contact op met Rosanne of Amanda. Klik deze link voor de blog “Je bent wat je eet.”

Het combinatie aanbod

Dit begeleidingspakket bestaat uit een gezamenlijke intake met Rosanne van Vitamines en Co en Amanda van Senzies. In de intake gaan we uitpluizen wat er speelt en informatie verzamelen om een combinatie plan van aanpak te formuleren. Deze bestaat uit stapsgewijze aanpassing van het voedingspatroon, gecombineerd met interventies gericht op de cognitie en het gedrag.

Daarna volgen 4 sessies waarbij op creatieve wijze interventies ingezet en geëvalueerd worden. In het ene geval zal Rosanne meer betrokken zijn vanuit haar orthomoleculair therapeutische achtergrond en in het andere geval zal Amanda meer betrokken zijn vanuit de psychosociale invalshoek. Er wordt dus maatwerk afgeleverd.

Wat wel vaststaat is de kennismakingsprijs van dit traject van €250!

(Normaal: € 375)

Ben je aanvullend verzekerd? Kijk dan eens bij jouw verzekeraar of je in aanmerking komt voor (gedeeltelijke) vergoeding.

De eerste 5 aanmeldingen krijgen dit gereduceerde tarief en daarna gaat het reguliere tarief gelden. Er zijn nog 3 aanmeldingsplaatsen van dit kennismakingsaanbod beschikbaar, dus laat snel van je horen!

  • Een intake/uitpluis gesprek (van circa 60-90 minuten)
  • 4 sessies van circa 60 minuten waarin een psychosociale aanpak gecombineerd wordt met orthomoleculair voedingsadvies.

Tot snel bij Senzies ft. Vitamines en Co!

Ps: Mmmhhh……hier word je toch gelukkig van!

Tot snel bij Senzies!

By(e) Amanda

Ook interessant

Amanda Dongelmans

Mijn naam is Amanda Dongelmans (1973). Ik ben getrouwd en moeder van een inmiddels 12 jarige dochter. Als kinder- en jeugdtherapeut bied ik individuele begeleiding aan kinderen en ouders/verzorgers.

Chat openen
1
Hallo, ik ben Amanda. kan ik je helpen?